Välj en sida

Ett år och åtta månader har gått sedan släppet av Jag Vill Inte Förstå. Min första avkomma, ytterst utlämnande. Den var för mig bortglömd ett tag. Något jag ville lägga bakom mig. Men det har hänt något de senaste två månaderna. Vänner, bekanta, kollegor och även en och annan (för mig) okänd har läst boken och kommenterat den med tårar i ögonen. Det är fint. Självklart är inte mitt syfte att få folk att gråta. Sannerligen inte. Men det är en vacker känsla att veta att jag har berört någon.

Så det jag vill säga med det här är väl egentligen…Tack.

Tack för att ni har lagt in min lilla bok i er månadsbudget.
Tack för er tid.
Tack för att ni får mig att vilja fortsätta.

Och fortsätta är precis det jag ska göra. Jag hoppas att jag kan bibehålla ert intresse inför släppet av Kåtmärkt.

Allt gott,
J.